Høreapparater

Høreapparater

Høreapparater er enkle og effektive til at hjælpe personer med nedsat hørelse til at høre bedre i dagligdagen og derved forbedre livskvaliteten. Et høreapparat er et lille elektronisk apparat, der placeres i øret. Det opfanger lydene omkring os og forstærker dem, så de bliver lettere at høre. Høreapparater kan have flere funktioner såsom at tilpasse sig omgivelsernes lydniveau, filtrere støj og forstærke tale. Det er vigtigt at få justeret dine høreapparater regelmæssigt, så de hele tiden passer til de ændrede hørebehov.

Der findes mange forskellige mærker og kvaliteter af høreapparater. Hos Høreservice Danmark tilbyder vi høreapparater af højeste kvalitet og den nyeste teknologi. Vi har et bredt udvalg af høreapparater og tilbehør, som dækker ethvert ønske eller behov. Vores standard høreapparater dækkes typisk af det offentlige til 0 kr. Alternativt kan du vælge at benytte det offentlige tilskud til at købe høreapparater fra en af de førende producenter på markedet. Din egenbetaling afhænger af, hvilken model du vælger. Uanset hvad du vælger, hjælper vi med papirarbejdet og det praktiske.

Vores udvalg af høreapparater

Vi samarbejder med producenter, som er førende inden for høreapparater af højeste kvalitet og den nyeste teknologi. Vi forhandler derfor de bedste høreapparater på markedet.

Oticon:
Oticon er blandt de største høreapparatmærker i verden og er blandt de førende til at levere høreteknologi, som forbedrer livet for mennesker med høretab.

Phonak:
Phonak er blandt de førende producenter, når det gælder udviklingen af høreapparater baseret på moderne teknologi, naturlig høreoplevelse og fornyet livskvalitet. Phonak har et bredt udvalg af høreapparater, der matcher ethvert høretab, alder, livsstil og budget.

Bernafon:
Bernafon har et bredt sortiment af kvalitetshøreapparater, som dækker de fleste typer af høretab samt ønsker og behov. Disse høreapparater kan fås til 0 kr. i egenbetaling gennem det offentlige tilskud.

Hvordan vælger jeg det rigtige høreapparat?

Før man kan få et høreapparat, skal man have lavet en høretest af en audiolog, som herefter vurderer, om der er behov for et høreapparat og hvilken type, der passer bedst til ens hørenedsættelse. Din høreevne og livsstil er afgørende for, hvilken høreapparatsmodel der passer til dig. Vores uddannede audiologer hjælper dig med at finde det bedste høreapparat, der passer til dig. Du bliver samtidig vejledt i, hvordan du bruger og vedligeholder dit høreapparat.

Bestil gratis høreprøve

Udfyld dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Gratis høreapparater:

I Danmark kan du få tilskud til høreapparater fra det offentlige hvert 4. år. Vi tilbyder gratis høreapparater af højeste kvalitet baseret på den nyeste teknologi gennem det offentlige tilskud. Du kan også vælge at benytte det offentlige tilskud til at købe høreapparater fra en af de førende producenter på markedet og dermed fratrække det offentlige tilskud din egenbetaling.

Undgå ventetid på dine høreapparater

Hos Høreservice Danmark er der ingen lange ventetider. Vores professionelle audiologer kommer og foretager høreprøven, når det passer dig. Viser det sig, at du har et behandlingskrævende høretab, vil du typisk modtage dine nye høreapparater samme dag og kan helt gratis og uforpligtende prøve dem i 14 dage.

1.Book en tid med en af vores uddannede audiologer, som kommer hjem til dig
2.Vores audiolog foretager en gratis høretest med resultater samme dag
3.Rådgivning og personlig skræddersyet løsning
4.Mulighed for at vælge mellem en række høreapparater af høj kvalitet
5.Gratis og uforpligtende prøveperiode af dine nye høreapparater, som typisk udleveres samme dag

Tilbehør til høreapparater

Vi forhandler det nyeste tilbehør til dine kvalitetshøreapparater fra førende producenter på markedet. Vi har gjort det nemt og helt gratis at bestille ekstra dele som filtre og domes til dine høreapparater.

Vedligehold

For at få det bedste ud af dine høreapparater, er det vigtigt med jævnlig rengøring og vedligehold. Vi anbefaler, at du rengør dine høreapparater hver dag og altid sørger for at holde dem rene og tørre. Brug en ren klub eller et stykke papir ved rengøring – brug aldrig rengøringsmidler, vand eller lignende. Sørg også for at tage dine høreapparater af, inden du går i bad, svømmer eller bruger hårprodukter. Det er også en god idé at tjekke lydudgangen for ørevoks dagligt og fjerne dette, når det er nødvendigt. På den måde sikrer du den bedste kvalitet og holdbarhed på dine høreapparater.

Har jeg brug for høreapparat?

Op mod en halv million danskere lider af et behandlingskrævende høretab, hvilket ofte er forbundet med en nedsat livskvalitet og kan i værste fald fremskynde aldersrelaterede sygdomme som demens. Dette kan behandles med et kvalitetshøreapparat.

Hvis man mistænker, at man har høretab, er det vigtigt at søge hjælp. Jo før man søger hjælp, desto større er chancerne for at kunne behandle problemet og forbedre ens livskvalitet. Har du mistanke om, at du kunne have nedsat hørelse, så bestil tid til en gratis høreprøve allerede i dag. Så får du besøg af en af vores uddannede audiologer, som hjælper dig med at finde det bedste høreapparat, hvis det viser sig, at du har behov for det. Du vil typisk modtage dine nye høreapparater samme dag og kan helt gratis og uforpligtende prøve dem i 14 dage.

Bestil gratis høreprøve

Udfyld dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Høreapparater til tinnitus

Vi tilbyder kvalitetshøreapparater til personer, der lider af tinnitus. Høreapparater med tinnitus-funktion reducerer opfattelsen af kronisk tinnitus ved at producere en behagelig støj, der kan undertrykke og lindre generne ved tinnitus, så det opfattes mindre kraftigt. Tinnitus kan ikke 100% kureres, så man slipper helt af med det, men det gælder i stedet om at lære at leve med generne. Her kan høreapparater være en god løsning. Høreapparater med tinnitus-funktion kan benyttes af mennesker med og uden høretab. Vores audiologer rådgiver dig gerne om mulighederne for at behandle tinnitus ved hjælp af høreapparater.