Høretest

Høretest

Få en gratis høretest hjemme hos dig. Det bliver ikke lettere.
Vores professionelle audiologer kommer hjem til dig efter aftale, så du nemt og komfortabelt kan få undersøgt din hørelse – helt gratis. Vi udfører høretesten og rådgiver dig i dine vante omgivelser. Skulle du have et behandlingskrævende høretab, vil du typisk modtage dine nye høreapparater samme dag og kan helt gratis og uforpligtende prøve dem i 14 dage.

Den mobile høreklinik i hele landet

Mange udskyder at få undersøgt deres hørelse, fordi det er besværligt at aftale og møde op til gentagne besøg hos en høreklinik eller øre-næse-hals læge. Det har vi lavet om på, så du i hjemlige omgivelser kan få foretaget en professionel høreprøve af en uddannet audiolog og oftest samme dag få tilpasset og udleveret høreapparat, hvis det viser sig, at du har nedsat hørelse.

Så nemt er det

Hos Høreservice Danmark er der ingen lange ventetider. Vores professionelle audiologer kommer og foretager høreprøven, når det passer dig – helt gratis.
Høreprøven er helt enkel og smertefri. Det tager maksimalt en time og foretages af en udannet hørespecialist. Testen måler din hørelse ved hjælp af et audiometer, der måler forskellige lyde af forskellige volumener og frekvenser, hvorefter du blot skal angive, hvis og når du kan høre den pågældende lyd. På den måde kan høretesten identificere eventuelle hørenedsættelser og vurdere, hvorvidt der er behov for høreapparater til at afhjælpe høretabet.

Har du mistanke om høretab?

Op mod en halv million danskere lider af et behandlingskrævende høretab, som de ikke har fået gjort noget ved på trods af, at et ubehandlet høretab ofte er forbundet med nedsat livskvalitet.

Nedsat hørelse påvirker ens dagligdag og kommunikation med andre mennesker. Undersøgelser viser, at nedsat hørelse over tid kan føre til social isolation, depression og demens.

Det er derfor vigtigt at få undersøgt sin hørelse regelmæssigt, særligt hvis man oplever symptomer såsom svært ved at høre samtaler, ringen i ørerne, svært ved at høre i støjende omgivelser, eller hvis man arbejder i et miljø med høj lyd, som kan øge risikoen for høreskader.

Har du mistanke om, at du kunne have nedsat hørelse, så bestil tid til en gratis høreprøve allerede i dag.

Bestil gratis høreprøve

Udfyld dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.