Om os

Høreservice Danmark er stiftet af Steffen Pedersen, som har arbejdet som konsulent og rådgiver for nogle af de største producenter af høreapparater og audiologisk udstyr i verden (GN ReSound og Otometrics). Herigennem har han opbygget et indgående kendskab til markedet og blev hurtigt bekendt med behovet for en mobil høreklinik, der besøger kunderne i hjemmet frem for at tvinge kunderne til gentagne besøg hos en høreklinik eller ørelæge.

Han besluttede sig derfor for at stifte Høreservice Danmark med det formål at gøre det nemt og tilgængeligt for alle at få testet og behandlet deres hørelse. Vi tilbyder derfor gratis høretest hjemme hos dig foretaget af uddannede audiologer, som kører rundt i hele landet. Hvis det viser sig, at du måtte have et høretab, tilbyder vi behandling med høreapparater fra 0 kr. med levering samme dag.

Høreservice Danmark er en offentlig godkendt høreklinik og kan dermed hjælpe med godkendelse af tilskud til høreapparater fra det offentlige på lige fod med andre høreklinikker og læger. Det betyder, at du har mulighed for at få et fuldt offentligt dækket høreapparat til 0 kr. i egen betaling uden ventetid.

Vi er sat i verden for at gøre høretest og behandling nemt og tilgængeligt

Historisk har behandling af nedsat hørelse været forbundet med stort besvær og gentagne besøg på høreklinikker eller hos en øre-næse-halslæge. Det har betydet, at det for mange virker uoverskueligt eller direkte fysisk umuligt at få undersøgt sin hørelse og behandlet et eventuelt høretab.

Det laver vi nu om på. I Høreservice Danmark tilbyder vi gratis professionelle høreprøver, tilpasning af høreapparater og efterkontrol hjemme hos dig i dine trygge omgivelser, så du ikke behøver at lægge vejen forbi et hørecenter. Vores audiologer kommer, når det passer dig, så du nemt og komfortabelt kan få undersøgt din hørelse.

Vi tager hånd om dit høretab, og vores hørespecialister vurderer sammen med dig, hvilken løsning der passer til netop dit behov. Hvis der er behov for høreapparater, kan vi typisk udlevere dem til dig samme dag, som høreprøven foretages, så du blot kan læne dig tilbage og nyde lyden. De første 14 dage får du mulighed for at teste dine nye høreapparater helt gratis og uforpligtende.

Fordele ved at vælge Høreservice Danmark

  • Vi foretager en professionel høretest hjemme hos dig – helt gratis
  • Ingen lange ventetider – vi kommer, når det passer dig
  • Høretesten foretages af vores uddannede audiologer i hele landet
  • Du får professionel vejledning i dine hjemlige omgivelser
  • Vi leverer dine høreapparater samme dag, og du får mulighed for at prøve dem helt gratis i 14 dage
  • Vi hjælper med ansøgning om tilskud fra det offentlige til dine høreapparater

Bestil gratis høreprøve

Udfyld dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.